Tag "завод Павле VI"

Врати се на почетна
Ватикан

Кардинал Паролин: Наука во служба на достоинството на жените

Кардиналот Пиетро Паролин, Државен секретар на Светиот Престол, на 6 април, учествуваше на отворање на новата лабораторија за научно истражување