Tag "Деветница на Божјото милосрдие"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

На Велики Петок започнете ја Деветницата на Божјото милосрдие

Велики Петок е денот кога ја започнуваме Деветницата на Божјото милосрдие, а завршува во пресрет на Првата недела по Велигден Томина недела.