Tag "даунов синдром"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Девојчето Мила и нејзиниот симпатичен пријател Даун

Седев на клупата во паркот кога до мене дојде таа. Девојчето со сини очи, руса коса, на свои 6 или 7 години, не сум сигурна. Во едната рака држеше плишено