Tag "Дарјан Сотировски"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов ги прими министерот Спасовски и директорот на КОВЗ Сотировски

На 10 октомври 2018 година Н.В.П. д-р Киро Стојанов во епископската резиденција во Скопје

Вести Македонија

Телеграма со честитки од Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи по повод воздигнувањето на Апостолскиот егзархат во Епархија

По повод воздигнувањето на Апостолскиот егзархат во Епархија во седиштето на новооснованата епархија пристигнаа бројни честитки од земјата и странство од повеќе институции, организации и луѓе од општествениот, верскиот, политичкиот и културниот