Tag "Велики пост"

Врати се на почетна
Ватикан

Црквата е земјата на која звањето рти, расте и раѓа плодови

Црквата ги поддржува звањата, а по конечното животно предавање, нашето патување во црквата не завршува, туку продолжува со подготвеноста да се служи и трајна формација – напиша папата Фрањо во