Tag "Божиќ"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата размени Божиќни честитки со вработените во Ватикан

Близината на Божиќ е прекрасен повод за да се собереме и едни на други да си честитеме – рече Светиот Отец на вработените во Светиот Престол и Управата на градот

Ватикан

Восхитување за доаѓањето Христово

Во наговорот пред молитвата Ангел Господов папата Фрањо изрази надеж дека неодамнешните меѓународни договори ќе ја подобрат меѓународната ситуација.