Tag "Апостолски егзархат"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Молитвено дружење во Скопје

Во сабата 14 април 2018 година во Скопје се одржа молитвено дружење на свештениците од Апостолскиот егзархат во Македонија и нивните сопруги.

Вести Македонија

Македонски Каритас во посета на Парохиските Каритаси

Во периодот од 11 до 13 декември 2017 година директорот на Македонски Каритас дон Паво Шекерија,

Вести Македонија

Викенд семинар во Скопје

Во просториите на Ординаријатот на Апостолскиот егзархат во Македонија

Македонија

Духовна обнова за свештеници: Бог нè повикува на радост

Во понеделник 27 април во просториите на парохијата Свети Иван Крстител – Струмица се одржа духовна обнова за свештениците од Апостолскиот егзархат во Македонија.