Tag "Ана"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Свети Јоаким и Ана, родители на Пресвета Богородица

Ана беше во поодминати години и побожна Израелка од племето на Јуда. Природата не ѝ го даде она што се сметало за најочигледен

Вера Сведоштва

Свети Јоаким и Ана, родители на Пресвета Богородица

Ана беше во поодминати години и побожна Израелка од племето на Јуда. Природата не ѝ го даде она што се сметало за најочигледен и непобитен