Archive

Врати се на почетна
Uncategorized

Духовна средба во Дојран

Во Стар Дојран од 29 до 31 март 2019 година се одржа Единаесетата Духовна Средба (Vacanzina) во организација на Заедништво и Ослободување (Comunione e Liberazione).