Archive

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Кој не е против вас, тој е со вас

Исус нѐ повикува да не размислуваме во категорија на самодопадливост – рече папата Фрањо за време на молитвата Ангел Господов во недела 30 септември 2018 година на плоштадот Свети Петар