Христос Воскресна – навистина воскресна

 Христос воскресна од мртвите, со смрт – смртта ја победи и на сите во гробовите – живот им дарува.

 Редакција Католици.мк на сите свои читатели го честита празникот Воскресение Христово и посакува Воскреснатиот Христос да нѐ исполни со небесната радост за победата над смртта.

Христос воскресна – навистина воскресна!

Редакција Католици.мк

Категорија: Ватикан

За авторот