Статуата Марија од Назарет доаѓа во Скопје

Статуата Марија од Назарет доаѓа во Катедралата Пресвето Срце Исусово во Скопје на 25 мај во 18.00 часот и ќе се задржи до 27 мај 2016 година.

Категорија: Македонија

За авторот