Секирник: Духовна обнова за свештеници

Секирник: Духовна обнова за свештеници

Во вторник 18 јуни  2019 година во просториите на парохијата „Свети Никола“ во Секирник се одржа духовна обнова за свештениците од Струмичко – скопската епархија, на која присустуваше и Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов.

Предавањето го одржа о. Гоце Костов, кој зборуваше на тема: „Месец јуни – месец на Евхаристијата“.

Духовната обнова продолжи со света Исповед и света Литургија, која ја предводеше епископот Стојанов, а заврши со заедништво во парохиската сала

к.мк

Таг: Духовна обнова за свештеници

Клучни зборови: монс. Стојанов, Духовна обнова, Секирник

Категорија: Вести, Македонија

За авторот