Света Фаустина Ковалска

Ти ќе ја помириш земјата со Небото, ќе го смириш праведниот Божји гнев и ќе му измолиш на светот милосрдие. Бори се за спасение на душите. Родена е на 25 … Продолжи со читање Света Фаустина Ковалска