Почина монсињор Никола Дучкиќ

Во четврток на 30 декември во парохиската куќа во Кистање – Хрватска почина монсињор Никола Дучкиќ, пензиониран свештеник на парохијата „Воведение на Пресвета Богородица“ во Кистање и поранешен свештеник на … Продолжи со читање Почина монсињор Никола Дучкиќ