Папата Фрањо го поздрави Бенедикт ХVІ за празникот Рождество Христово

Директорот на Ватиканскиот прес центар, о. Федерико Ломбарди соопшти дека „Папата Фрањо во краток телефонски разговор на почесниот папа Бендикт ХVІ му изрази честитки за Рождеството Христово.“

РВ/го*ко

Категорија: Ватикан

За авторот