Викенд семинар во Скопје

Викенд семинар во Скопје

Во просториите на Ординаријатот на Апостолскиот егзархат во Македонија од петок 8 декември до недела 10 декември 2017 година се одржува векенд семинар (Духовна обнова) за млади, насловен како: „Екологијата во животот, морален аспект и животна средина”.

Семинарот започна со поздравен говор и благослов на Неговото Високо Преосвештенство д-р Киро Стојанов, а учествуваат свештеници и млади од повеќе парохии од Скопска бискупија и Апостолскиот егзархат во Македонија.

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот